Відомо, скільки мільйонів витратили на опалення в Луцьку

0
-4
Відомо, скільки мільйонів витратили на опалення в Луцьку
У ДКП «Луцьктепло» розповіли, скільки витратили на підготовку до опалювального сезону в місті.

Про це стало відомо у четвер, 29 листопада, під час пленарного засідання 49-ої сесії Луцької міської ради.

Так, згідно звіту, 227,2 тисячі гривень підприємство спрямувало на заміну приладів обліку газу на п'яти котельних. Йдеться про об'єкти за адресами: вул. Даньшина,10, Ковельська,150, Галшки Гулевичівни,12, Тарасова, 41, Островського, 10. 132, 1 тисячу гривень витратили на роботи по влаштуванню автоматизованої системи контролю і обліку електроенергії в чотирьох котельнях: по вул. Гулака Артемовського, 20, Загородня, 3-а, Арцеулова, 3-а, Вавілова, 6 на суму 132,1 тисяча гривень.

Ще 136 тисяч гривень спрямували на нове обладнання та завершення робіт по влаштуванню АСКОЕ ще на трьох котельних (вул. Потапова,10, вул. Задворецька, 13, вул. Відродження, 15-б).

Загальні витрати підприємства в міжопалювальний період для забезпечення належного проходження опалювального сезону склали 8 мільйонів 459,3 тисячі гривень. Інвестиційну складову, передбачену у тарифі на послуги теплопостачання в перерахунку на фактичний корисний відпуск, використали повністю.

Також за кошти підприємства замінили ще 2141 м.п. трубопроводів, на що підприємство додатково спрямувало 4 мільйони гривень. Однак, це складає лише 3,5% від усієї протяжності теплових мереж міста, 80,3% яких експлуатуються з терміном, що значно перевищує нормативний та підлягають заміні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні