--> Чоловік, який застрелив родичів у Ковелі, – пастор скандальної церкви Сандея Аделаджі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік, який застрелив родичів у Ковелі, – пастор скандальної церкви Сандея Аделаджі

0
1
Чоловік, який застрелив родичів у Ковелі, – пастор скандальної церкви Сандея Аделаджі
Місцеві жителі розповіли про смертельні «розборки» у Ковелі на вулиці Володимирській.

Про це пише Район.Ковель.

Нагадаємо, за даними поліції, 46-річний місцевий житель під час конфлікту застрелив із зареєстрованої мисливської зброї двох ковельчан, 51-го та 25-ти років, після чого наклав на себе руки. Ще одного потерпілого, 43-річного чоловіка, із вогнепальним пораненням доставили у лікарню.

Місцеві жителі розповіли нашим журналістам, що смертельні «розборки» трапилися, начебто, в будинку № 29.

«До будинку, де проживали вірмени, під’їхали дві машини. Один джипом чорним став окремо і спостерігав. А двоє чи троє з другої машини вийшли і зайшли всередину. Застрелили вірмен 25-річного Артура та його батька Арсена. Їхній гість отримав поранення. Можливо, то було і не самогубство, а загиблі змушені були відстрілювалися. Оцей втік, який в джипі спостерігав. Він коли побачив, що приїхала «швидка» та поліція, то швидко поїхав звідти», – сказали люди.

Історія досить заплутана, оскільки у поліції офіційно нічого не кажуть, що вбивця зайшов до будинку з кимось. Якщо він був не сам, то спільники теж втекли?

У соціальних мережах ковельчани пишуть про те, що двох вірмен було вбито з мисливської зброї «Сайга 410К» (самозарядна рушниця для полювання, розроблена на базі автомата Калашникова), а застрелив їх та поранив їхнього гостя пастор ковельської церкви на прізвисько «Йожик».

«То застрелив пастор церкви по кличці «Йожик» свого зятя та його батька за те, що вони просили в нього, щоб він віддав суму грошей, яку вкрав у зятя та своєї дочки. Частину суми пастор віддав, яку вкрав. Боячись позору, він просив, щоб справу забрали з поліції», – пише читач під ніком «Місцевий».

За достовірними даними, 46-річним ковельчанином, який з рушниці вбив двох вірмен та поранин ще одного, був пастор релігійної громади церкви Повного Євангелія «Слово життя» Олег Кононенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні