--> На Волині освітянам збільшать виплату за престижність | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині освітянам збільшать виплату за престижність

0
-2
На Волині освітянам збільшать виплату за престижність
У Ковелі хочуть збільшити виплату працівникам навчальних закладів за престижність.

Про це пише «Про Ковель».

Начальниця фінансового управління Ковельського міськвиконкому Валентина Романчук під час презентації бюджету міста на 2019 рік повідомила, що в наступному році передбачено удвічі збільшити виплату освітянам навчальних закладів за престижність.

Нині розмір цієї надбавки становить 5 відсотків. Також зростуть й посадові оклади, які нараховуються за єдиною тарифною сіткою.

Начальник управління освіти Віктор Бичковський каже, що в грудні нинішнього року педагогічні працівники дошкільних навчальних закладів до своїх зарплат ще отримають винагороди в межах трьох тисяч гривень, а обслуговуючий персонал – премії (по тисячі гривень).

Варто додати, що працівники шкільних навчальних закладів фінансуються за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету, а педагогічні працівники усіх інших закладів, у тому числі й дошкільних, - з ковельської казни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні