На Волині запрацював центр з обробки металів

0
3
На Волині запрацював центр з обробки металів
У Ковельському професійно-технічному училищі запрацював центр з обробки металів різанням.

Про це повідомляють на сторінці Олександра Савченка У «Фейсбуці».

«Не кожен винайде порох, але бути майстром своєї справи всі повинні. Ваша система освіти – це можливість отримати фах, спеціальність, майстерність. Сьогодні у нас правильний підхід – практично навчати. Завдання влади – створювати умови для розвитку видатних спеціалістів. А перспектива в нас є. Я радий, що і Ви розумієте необхідність таких робітничих дефіцитних професій. Хочу, аби в цьому училищі завжди лунав радісний сміх, а учні отримували задоволення від навчання», – зауважив Олександр Савченко.

В центрі буде можливість пройти навчання та перепідготовку з професій «Токар. Верстатник широкого профілю. Фрезерувальник. Шліфувальник. Свердлувальник.»

Наступного року тут планують відкрити ще один центр для підготовки кадрів з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів». Загалом, навчальний заклад активний та бере активну участь у європейських проектах.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток професійно-технічної освіти в області нагороджено педагогічних працівників державного навчального закладу «Ковельський центр професійно-технічної освіти».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні