Савченко знову оголосила голодування

2
0
Савченко знову оголосила голодування
Народна депутатка Надія Савченко оголосила сухе голодування. Вона заявила, що на неї тиснуть слідчі Служби безпеки України.

«Слідчі СБУ шантажують і тиснуть на народного депутата, вимагаючи негайного ознайомлення з матеріалами справи, щоб негайно розпочати розгляд справи по суті. В обмін на можливість бачитись з рідними, помічниками, поновити електронні ключі, відкрити рахунок в банку для реєстрації кандидатом в президенти України», — йдеться в заяві на її сторінці у Фейсбук.

Савченко заявила, що голодуватиме, доки їй не забезпечать права і свободи згідно з Конституцією.

Зазначимо, що це вже щонайменше третій раз, коли Надія Савченко оголошує голодування, перебуваючи під вартою в Україні.

Нагадаємо, Савченко підозрюють у діях, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Надія Савченко втратила 10 кілограмів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли вона здохне?
Відповісти
Якщо людині інкримінують статтю, в якій говориться про насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, і в країні оголошено військовий стан, то хай навіть землю гризе. Ніхто її відпускати не буде і немає права.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні