--> На Волині чоловіки ухиляються від армії, втікаючи за кордон | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині чоловіки ухиляються від армії, втікаючи за кордон

2
6
На Волині чоловіки ухиляються від армії, втікаючи за кордон
На Волині чоловіки ухиляються від армії, зокрема тікаючи на заробітки за кордон.

Про це йдеться в сюжеті новин на телеканалі «ICTV».

Кількість ухилянтів на Волині зростає приблизно на 1000 осіб кожного призову. Працівникам військкоматів доводиться самим розносити повістки. Саботують набір навіть у державних установах, ховаючи від армії працівників призовного віку.

Волиняни, які пройшли строкову службу та війну на Сході, закликають молодь не ховатися, а вчитися бути відповідальними не лише за країну, а й за свою сім'ю.

«В нас фіксується масовий виїзд молодих людей на заробітки за кордон. І це переважна більшість», – зазначив волинський обласний військовий комісар Роман Кулик.

Більше - у відеосюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де на Волині найбільше ухиляються від призову

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахметова коли посадите? Майте совість
Відповісти
Шоколадний король хай сам йде і служить. Ключове в данній новині це "масовий виїзд молодих людей на заробітки за кордон" - військомати тупо людей позбавляють роботи. Офіційно за людиною яка йде в армію робоче місце повинно зберігатися, або надаватись аналогічне, але на практиці в 99% випадків людину позбавляють роботи. В чому вигідно йти на строкову службу або на контракт? А ні в чому, ні грошей ні перспектив. Хай собі політики і далі мріють, що молодь і більш старше покоління на них будуть горбатитись за 150-200Є в місяць в найкращому випадку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні