--> На Волині чоловік вкрав приставку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині чоловік вкрав приставку

0
-10
На Волині чоловік вкрав приставку
У Любомльському районі чоловік пограбував будинок.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волинської області.

Учора до Любомльського відділу поліції надійшло повідомлення від 41-річного мешканця району про пограбування. Поліцейські оперативно встановили особу грабіжника та вилучили в нього пограбоване. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

Дільничні офіцери поліції встановили, що грабіж скоїв 40-річний односельчанин заявника. Зловмисник у будинку заявника відкрито викрав приставку цифрового телебачення. Незаконно набуте майно правоохоронці вилучили та повернуть власнику. Відомо, що зловмисника раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.

Слідчі за фактом грабежу відкрили кримінальне провадження за ст. 186 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Нагадаємо, що цього тижня поліцейські в Луцьку за підозрою в грабежі поліція затримали 19-річного місцевого жителя.

© Офіційний сайт Національної поліції: https://vl.npu.gov.ua/news/Informacziya/u-lyubomlskomu-rajoni-policzejski-operativno-vstanovili-osobu-grabizhnika/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні