У місті на Волині працювала фабрика краси для літніх людей

0
3
У місті на Волині працювала фабрика краси для літніх людей
У Нововолинську учні Центру професійно-технічної освіти безкоштовно стригли, робили красиві зачіски й укладки людям похилого віку.

Про це розповідає Нововолинськ.com.ua

До Міжнародного дня волонтера в Нововолинському центрі «Довіра» обласного фонду «Карітас-Волинь» відбулась благодійна акція.

Учні з Центру професійно-технічної освіти з професії перукар на чолі з майстром Зінаїдою Кравчук безкоштовно стригли, робили красиві зачіски й укладки людям похилого віку.

Заступник директора навчального закладу Наталія Селецька у коментарі виданню розповіла, що учні із задоволенням відгукнулися на запрошення Центру для дітей та сімей ВОБФ «Карітас-Волинь».

“У нас якраз зараз триває виробниче навчання. І для учнів – це хороша можливість попрактикуватись, продемонструвати свої вміння і навички, здобуті під час навчання, проявити свій талант і фантазію, а також своєю волонтерською допомогою зробити дійсно хорошу справу“, – зазначила Наталія Селецька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Буває, й китиці на килимі розчісуємо». Один день із життя соціального робітника Луцька






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні