У Луцьку на будинках – небезпечні брили льоду. ФОТО

1
-3
У Луцьку на будинках – небезпечні брили льоду. ФОТО
У Луцьку на проспекті Волі над головами перехожих висять величезні брили льоду.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав Юрій Бабік.

"Шановна" міська влада! Сьогодні вранці спостерігав таку неприємну картину. І це – проспект Волі! Вже сьогодні починається відлига, і ось це, не дай Бог, може стати чиїмось вироком!" – йдеться у дописі.

"Якщо немає коштів на чистку дахів-просто поставте огорожі до прилеглих територій. Якщо і на це немає грошей – зобов'яжіть зробити це власників чи орендарів перших поверхів! Ганьба! Позорище! P.S. Дай Бог щоб це стало вироком лише для вашої політичної чи службової кар'єри!" – пише лучанин.

Теги: луцьк, лід
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Юрій Бабік,все вірно пишете. Але чого влада має все перекладати на власників перших поверхів? Може їм ще тротуари чистити,бруківку класти навпроти своїх квартир?Вони сплачують за утримання будинку та прилеглої території. Ось нехай влада і виконує свої обов'язки. А гроші в них є, навіть не сумнівайтеся.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні