Супрун пропонує вакцинувати військових

1
-7
Супрун пропонує вакцинувати військових
МОЗ ініціюватиме заходи щодо вакцинації всіх військових від кору.
Про це заявила на Всеукраїнському форумі "Безпечна країна" в.о.міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун, повідомляє Укрінформ.

"Кір загрожує нашим силовим структурам. В українській армії молоді та не дуже молоді люди передають інфекцію кору один одному. Багато військових не мають імунітету. Уявіть собі, якби ціла бригада захворіла на кір та усі були б небоєздатними. Це дуже велика загроза", - наголосила Супрун.

Вона підкреслила, що вакцинація в Україні є питанням національної безпеки.

"Без ефективної вакцинації не може бути сильного війська. На рівні президента будемо ініціювати заходи щодо вакцинації усіх військових. І це дуже важлива річ", - сказала Супрун.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волиняни переховуються, щоб не йти до армії
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нашим силовим структурам загрожує корупція. Супруниха припини досліди на Українцях. Вали в свою америку поки ще жива, стара карга.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні