Екс-голова облради програв вибори меру Ківерців

5
-8
Екс-голова облради програв вибори меру Ківерців
Колишній голова Волинської обласної ради (2006-2010 років) Анатолій Грицюк зазнав фіаско на виборах голови Ківерцівської об’єднаної територіальної громади (ОТГ). Виборці першої на Волині громади, центром якої стало місто, віддали перевагу чинному міському голові Ківерців Володимиру Жгутову, який балотувався за підтримки «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» та здобув 36% голосів.

Про це інформує Волинська обласна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Нагадаємо, Ківерцівська міська ОТГ об’єднала місто Ківерці, села Сокиричі, Бодячів, Дідовичі, Заброди, Конопелька, Муравище, Суськ, Звози, Славне, Словатичі.

На посаду голови громади тут балотувалися шість кандидатів. Крім Володимира Жгутова і Анатолій Грицюка, це Андрій Медведь від партії «Громадський контроль» і самовисуванці Ірина Куцик, Юрій Тананайський, Анатолій Король.

Переміг Володимир Жгутов, який очолює Ківерцівську міськраду з 2006 року.

Це вже третя серйозна поразка екс-голови облради Анатолія Грицюка. У 2010 році він, ще тоді голова Волинської обласної організації партії «Батьківщина», програв вибори Луцького міського голови Миколі Романюку. У 2012 році балотувався в народні депутати від «Батьківщини» у виборчому окрузі №23, але програв бізнесмену Ігорю Єремеєву.

У 2015 році став депутатом Волинської обласної ради від Радикальної партії Ляшка. Висунутий цією політсилою, тепер програв вибори голови Ківерцівської міської ОТГ.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Губернатора Савченка викликав на дуель депутат облради

Довідково. Володимир Жгутов народився 23 лютого 1972 року у селі Горішнє Горохівського району Волинської області.

У вересні 1986 року вступив на шкільне відділення Луцького педагогічного училища імені Ярослава Галана, яке закінчив у червні 1991 року. У вересні 1991 року став студентом історичного факультету Луцького педагогічного інституту імені Лесі Українки. В червні 1996 року отримав диплом вчителя історії та соціально-політичних дисциплін.

Трудову діяльність розпочав вчителем історії та правознавства Звірівської загальноосвітньої школи, де працював з серпня 1996 року по березень 2005 року.

З квітня 2002 року обраний депутатом Волинської обласної ради, працював секретарем постійної комісії з питань праці, соціального захисту населення, молоді, спорту, туризму.

З березня 2005 року до квітня 2006 року працював на посаді першого заступника голови Ківерцівської райдержадміністрації.

З квітня 2006 року обраний Ківерцівським міським головою.

Одружений. Має малолітнього сина та доньку.
Володимир Жгутов
Володимир Жгутов
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Взагалі то Жгутов ішов від партії Гриценка...
Відповісти
Якого Гриценка, Ти з дуба впав?
Відповісти
Пора на пенцію
Відповісти
ще Грицюка - тут не було.....
Відповісти
Щур він! Вже з десяток партій поміняв!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні