Медик порадив, як правильно надолужити сон після новорічної ночі

0
-5
Медик порадив, як правильно надолужити сон після новорічної ночі
Щоб надолужити пропущений під час святкування Нового року сон, слід прогулятися вдень на свіжому повітрі, а після того поспати годину-дві.

Про це повідомив президент української асоціації медицини сну, сомнолог Юрій Погорецький в коментарі кореспонденту УНН.

"Порушувати сон не можна навіть на свята. Якщо так вийшло, і Новий рік зустріли, то вдень – на свіже повітря і ще поспати. Годинку-дві – щоб надолужити свій сон", - зазначив медик.

При цьому він додав, що пересипати після нічного застілля також не варто. За його словами, корисними 1 січня будуть, наприклад, прогулянка на лижах або відвідування сауни.

Крім того, лікар порадив не переїдати під час новорічного застілля, а також обмежити вживання алкогольних напоїв. На його думку, під час свят слід також обмежити час користування гаджетами і максимальну кількість часу присвятити спілкуванню із рідними і друзями.

"Влаштувати сімейне тихе свято", - порадив медик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні