У Луцьку молодики підривали петарди під колесами авто

0
3
У Луцьку молодики підривали петарди під колесами авто
У Луцьку на вулиці Сухомлинського молодики кинули під колеса буса петарду і втекли.

Про це написав ‎Алім Зейралієв‎ у «Фейсбуці».

«Передноворічні клопоти! Святковий настрій! Вечоріло! Виїжджаючи із території АЗС ОККО на вул. Сухомлинського, пропускав автівки! Дві полоси та інтенсивний рух! Троє чуваків кинули петарду під колеса вантажному бусику! Так бахнуло, що мені із заведенним двигуном ледь не позакладало вуха! Водій бусика, пригальмовуючи, різко узяв вліво на мокрій проїжджій частині, після чого його повело!

Я вийшов з автівки! На моє запитання: «Що ви робите? Думайте головою» двоє відреагували нормально, один із них навіть попросив пробачення! Третій, в світлочервоній куртці та з чьолкою, як в дєвачькі, тикнув мені середнього пальця і заховався під мостом! Будьте обережні, а то #єр його знає, що у нього в голові!» - йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні