Священиків Камінь-Каширська просять дотримуватися правил безпеки у храмах

0
6
Священиків Камінь-Каширська просять дотримуватися правил безпеки у храмах
У Камені-Каширському священики зустрілися із рятівниками.

Працівники Камінь-Каширського районного відділу провели зустрічі зі священнослужителями у церквах міста Каменя-Каширського для запобігання пожежам під час Різдвяних свят.

Повідомляють в управлінні ДСНС України у Волинській області.

В храмі Різдва Пресвятої Богородиці Каменя-Каширського відбулася зустріч священиків зі співробітниками Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області.

Рятувальники наголосили про дотримання правил пожежної безпеки під час богослужінь та потребу в наголошенні прихожанам правил безпеки.

Проінформували священників про стан пожежної безпеки на території Камінь-Каширського району та окреслили статистичні дані щодо пожеж у 2018 році. Також оглянули наявні первинні засоби пожежогасіння та їх стан.

Рятувальники вручили також листівки «Правила пожежної безпеки для релігійних закладів» для розміщення їх на стендах з питань пожежної безпеки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні