У селі на Волині горіли «Озерецькі бані»

1
-5
У селі на Волині горіли «Озерецькі бані»
У селі Озерце, що під Луцьком, виникла пожежа у відпочинковому комплексі «Озерецькі бані».

Пожежа трапилася 9 січня, - повідомив начальник сектору зв’язків зі ЗМІ та роботи із громадськістю управління ДСНС України в області Володимир Нестеров на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами Нестерова, повідомлення про пожежу в відпочинковому комплексі «Озерецькі бані» в селі Озерце Ківерцівського району до служби «101» надійшло о 16:31.

«О 16:41 до місця події прибула чергова варта Держави пожежно-рятувальної частини №6 м. Ківерці Управління ДСНС у Волинській області, їм на допомогу примчали рятувальники ДПРЧ-25 та ДПРЧ-1 м. Луцька. На гасіння було подано загалом 3 спеціальних водяних стволи, рятувальники працювали в апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору від диму та вогню. Вогонь швидко розповсюджувався по дерев'яних конструкціях», – зазначив Володимир Нестеров.

О 17:10 пожежу локалізували, о 17:55 – ліквідували.

Керівництво гасінням пожежі здійснювали фахівці Оперативно-координаційного центру управління ДСНС області.

«Завдяки злагодженим діям 2 сусідні будівлі вдалося врятувати від вогню. Причина пожежі встановлюється, на місці події працює спеціальна комісія», – розповів Володимир Нестеров.

Відео, як горіли «Озерецькі бані» розміщено на сайті Перший.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Головне, щоб бляді не погоріли. А все інше - дорожня пилюка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні