Багату вечерю можна замовити на доставку в «Карабасі Барабасі»*

1
6
Багату вечерю можна замовити на доставку в «Карабасі Барабасі»*
Січень – багатий на свята, тож рідні люди неодноразово разом збираються за столом. Однак часто господині так втомлюються, готуючи, що вже не відчувають радості від спілкування та святкового піднесення. Однак тепер можна спростити підготовку, замовивши усі святкові страви.

У броварні «Карабас Барабас» готують переважно українські страви, які ідеально підійдуть, як для святкового столу, так і для обіду, наприклад. Вже кілька місяців працює сервіс доставки, тож усе, що потрібно – просто обрати улюблені позиції з меню та вказати адресу.
«Карабас Барабас» пропонує страви до багатої вечері, яка відбудеться 13 січня.

Звісно, який святковий стіл без м’ясного. Тож чудово підійде асорті: свинна шинка, печений бочок, домашня ковбаска а червоний хрін. До слова, усю продукцію в закладі готують кухарі, саме тому вона смакує особливо й по-домашньому.

З холодних закусок варто додати й оселедець з цибулею. Він чудово доповнить святковий стіл та підійде й до гарячого.

Для тих, хто полюбляє легші страви пропонують чимало салатів на основі різних соусів. Так, можна пригостити гостей салатом з пекінською капустою та смаженою куркою, або ж одним з найпопулярніших у закладі – «Тіпа цезар, але смачніше».


Традиційно на столі мають бути й різносоли. Так, у «Карабсі Барабасі» можна замовити огірочки, помідори, перець та квашену капусту.

Додасть пікантносі й закуска «Прусь» - помідори під бринзою з майонезом та часником.

Одна з улюблених страв українців – вареники. Їх теж ліплять вручну й у меню є чимало видів, аби можна було обрати те, що смакує саме вам.

З гарячого у «Карабасі Барабасі» найкраще смакують пательні з картоплею.

Також можна замовити страви з мангалу. До святкового столу чудово пасуватиме мега м’ясна дошка, до якої входить смажені на вогні телятина, свинина курка та реберця.

Для любителів останніх модна окремо замовити страву ребра BBQ у спеціальному соусі.

На десерт – слинці з сиром та шоколадом.


Таким чином господині лишиться приготувати лише кутю, а тому вона зможе чудово провести час з родиною та приділити більше часу для спілкування з рідними.

Доставку страв можна замовити за телефоном: 066 600 400 2.

Звісно, варто подбати й про напої. У «Карабасі Барабасі» можна придбати домашній узвар. З міцніших напоїв – наливочки. Й, звісно, оскільки в закладі варять власне пиво, то воно ідеально підійде до усіх страв з меню.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це для москалів та бомжів а українці самі вміють готувати тому що це святе і родинне свято.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні