Лучани продовжують потерпати від нечистот, які зливаються на Мамсурова. ВІДЕО

0
5
Лучани продовжують потерпати від нечистот, які зливаються на Мамсурова. ВІДЕО
У Луцьку мешканці вулиці Мамсурова потерпають від неприємних запахів, які розповсюджуються через злив нечистот.

Про це йдеться у сюжеті "Сфера ТВ".

На вулиці Мамсурова в Луцьку є спеціально відведене місце для зливу нечистот, асенізаційні машини там можна побачити доволі регулярно. Місцеві мешканці скаржаться на неприємні запахи, джерелом яких нібито і є цей об’єкт.

Щоправда, лучани вже звикли терпіти. Бо ж, мовляв, людям просто необхідно кудись дівати відходи.

Директор «Луцькводоканалу» Віктор Гуменюк зазначає, що за цим пунктом зливу регулярно спостерігають. Директор підприємства додає, що нещодавно трапилася аварійна ситуація, одна із труб вийшла з ладу, тому довелося змістити прийом асенізаційних машин на два колодязі. Однак, і за цим спостерігають, і проблему, кажуть, за кілька днів вирішать.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Луцькводоканал» приховує, скільки нечистот зливається на Мамсурова

Віктор Гуменюк стверджує, що пункти зливу необхідні і це, мовляв, кожен розуміє. Усі вони спеціально створюються на околицях міста, все регулюється відповідними санітарними нормами. Те, що нині з’явилася тенденція розкрадати люки – інше питання, але говорити про неприємні запахи не доцільно.

Детальніше у відео:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні