У поліції Волині спростували інформацію про захоплення заручників

0
2
У поліції Волині спростували інформацію про захоплення заручників
Інформація про захоплення та блокування прихильниками УПЦ МП посадовців і приміщення сільської ради в Камінь-Каширському районі не відповідає дійсності.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

За словами правоохоронців, у вівторок, 15 січня, близько 18 години на лінію служби «102» поліції Волині надійшло повідомлення від одного із депутатів Броницької сільської ради про те, що група осіб на чолі із священиком місцевої церкви прийшли в кабінет голови сільської ради та вимагають надати їм копії списків жителів села, котрі підтримали приєднання церковної громади до Православної церкви України.

На місце події виїхали керівник Камінь-Каширського відділу поліції, слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції.

"Поліцейські з’ясували, що в приміщенні сільської ради відбулася розмова священика та групи прихожан місцевого храму із головою та секретарем сільради. Порушень громадського порядку не зафіксовано. Жодних протиправних дій як щодо представників органу місцевого самоврядування, так і членів церковної громади не вчинялося. Скарг і заяв з обох сторін до поліції не надходило", - повідомляють правоохоронці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Заступник голови Волинської ОДА каже, що «захоплення заручників» священиком - фейк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні