У Луцьку продавали алкоголь вночі

0
-1
У Луцьку продавали алкоголь вночі
У Луцьку, в магазині «Свояки», що на проспекті Відродження, 26-б, торгували забороненою продукцією в нічний час.

Про це повідомляє прес-служба муніципальної варти Луцької міської ради.

Продавці торгівельного закладу грубо та не вперше порушують рішення Луцької міської ради «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів». Попри заборону у магазині вкотре продають клієнтам спиртне.

Цього разу, під час продажу вина, продавця «Свояків» спіймав на гарячому інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцька.

На жінку складено адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 КУпАП, який буде передано на розгляд адміністративної комісії органу місцевого самоврядування за її місцем проживання.

До слова, фізичну особу підприємця, якій належить магазин «Свояки» минулого року двічі притягали до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.156 КУпАП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні