Унікальна пропозиція для мам у перукарні «Смугастий носоргі»*

0
2
Унікальна пропозиція для мам у перукарні «Смугастий носоргі»*
Супер новина для матусь. Поки ви робите манікюр у майстерні краси «Смугастий носоріг», ваші дітки будуть безкоштовно розважатися у лабіринті під наглядом найкращих помічників Смугастого.

У майстерні краси, яка надає послуги у форматі сімейної перукарні, працюють спеціалісти, які враховують усі побажання та рекомендації. Майстер допоможе обрати індивідуальний дизайн та підкаже як
правильно доглядати за руками. Усі інструменти проходять 3 етапи стерилізації. Також представлений великий вибір гель-лаків топових брендів.

Чудова пропозиція для усіх відвідувачів – «книжечка для наклейок» котрі ви отримуєте за кожну послугу у майстерні краси, а після того як зберете усі – зможете обрати крутий подарунок, або ряд безкоштовних пропозицій від ДРК «Смугастий носоріг».

Аби записатися на круту стрижку чи зачіску або стильний манікюр телефонуйте за номером.

+38 (066) 770 07 57. РЦ «Промінь» 2-й поверх.

Адреса: прос. Президента Грушевського, 2
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні