У «Карабасі Барабасі» розважалися інтелектуали*

0
-1
У «Карабасі Барабасі» розважалися інтелектуали*
Вже традиційно у броварні «Карабас Барабас» збираються сотні лучан, які люблять активний відпочинок та хочуть проводити вільний час весело та з користю. Так, 17 січня відбулася шоста гра четвертого сезону «Mind Game».

Координатор «MGame» у Луцьку Станіслав Анісімов розповів про те, що формат «Pub Quiz», тобто «вікторина у пабі» виник у 60-70х роках в Англії. Тоді люди збиралися компаніями за келихом смачного пива, аби відпочити та пограти в інтелектуальні ігри. Таким чином вони поєднували приємне з корисним, адже під час розваг розвивалися та самовдосконалювалися.

Формат «Mind Game» не передбачає офіційності та суворої обстановки, як скажімо, «Що? Де? Коли?», чи брейн-ринг. Саме тому він так припав до душі й українцям. Зараз подібні клуби є фактично в усіх містах Західної України.

У Луцьку розпочинали з 8 команд, зараз же їх 25. Одна гра складається з дев’яти раундів, які поділені на три блоки. Усього в турнірі — десять ігор. А на завершення сезону визначають команди-переможців, які їдуть представляти наше місто на всеукраїнських змаганнях у Львові.

Цікавий і формат проведення. Адже кожен з раундів — унікальний. Скажімо, вам потрібно вгадати правдивий, чи ні факт, який зачитує ведучий, об’єднати за темою три світлини, чи вгадати уривок відео.

«Саме тому „Карабас Барабас“ ідеально підходить для наших ігор. Тут скрізь монітори, що дає можливість кожному бачити завдання, хороша акустика й можливість бачити усіх. До того ж, це паб, аналогів якому у Луцьку немає», — розповідає Станіслав Анісімов.

Ідея створити ігри такого формату прийшла йому з друзями у Львові, де зараз й працює центр «Mind Game». Долучитися може кожен, сформувавши команду до 10 чоловік. Вік учасників від 16 років й без граничних обмежень.

Окрім турнірних ігор організатори проводять й чимало благодійних. Також зазначають, що участь у грі — це чудовий time-bilding.

«MGame» відбувається щодватижня у «Карабасі Барабасі». Детальнішу інформацію можна дізнатися в організаторів на сторінці у Фейсбуці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні