У селі під Луцьком незаконно вирізають дерева

3
5
У селі під Луцьком незаконно вирізають дерева
У Гаразджинському лісі масово вирубують дерева.

Про це написав у "Фейсбуці" та опублікував фотографії свіжої вирубки старих дубів депутат Луцької міської ради Павло Данильчук.

Депутат розповідає, що цей ліс у віданні державного підприємства "ВОЛИНСЬКИЙ ЛІСОВИЙ СЕЛЕКЦІЙНО – НАСІННЄВИЙ ЦЕНТР".

За його словами, останні 3-4 роки кількість рубок різного характеру постійно зростає.

"Рубається цілком здоровий ліс в господарській частині під приводом, наприклад, що пройшов бурелом чи потрібно провести прорідження, чи зрубати кілька гектарів столітніх дубово-грабових дібров, а натомість провести піар акцію з висадки саджанців за участю керівництва ОУЛМГ та інших чиновників.

Вчора знову натрапив на кілька свіжих, вже цьогорічних рубок. Найбільше прикро за знищення найстарішого дубового лісу – понад 200 років.

Чи саме цим повинно займатися відповідне державне підприємство? Чи можливо хтось переслідує подвійну мету – вирубати побільше здорової та ділової деревини, поки ліс не став природо-заповідною територією та максимально збагатитися на цьому?!" – обурується депутат.

Павло Данильчук додає, що нині частина насаджень хвойних порід дерев на місці, де рубався мішаний ліс кілька років тому – просто всохла.

Нагадаємо, депутат неодноразово висловлював обурення щодо вирубки Гаразджинського лісу – одного з улюблених місць відпочину лучан та мешканців навколишніх сіл.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скотиняки!!!! Кватирка притягнути до відповідальності!!!
Відповісти
Це ж ви так керуєте панове. Щось робіть, а то скоро вибори...
Відповісти
Дуб коштує дорого. Є попит...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні