Спіймали повій, які працювали у двох борделях. ФОТО. ВІДЕО

3
11
Спіймали повій, які працювали у двох борделях. ФОТО. ВІДЕО
Оперативники викрили діяльність двох борделів у центрі столиці.

Налагодила інтимний бізнес 32-річна зловмисниця. Встановлено, що у двох орендованих квартирах «працювали» 12 жінок, повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів т.в.о. начальника сектору управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Києва Олексій Гаврилюк, отримавши оперативну інформацію щодо роботи борделів на вулицях Великій Васильківській та Хрещатику.

Оперативники спільно з слідчими територіального управління поліції провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання та в автомобілях організатора, а також за місцем надання послуг інтимного характеру.

«Під час проведення процесуальної дії ми затримали організаторку та учасників під час надання сексуальних послуг клієнтам. Ми встановили, що місце розпусти облаштувала 32-річна жителька Тернопільської області. Сутенерка діяла за схемою: орендувала квартиру у центрі столиці та завербувала дванадцять дівчат, які погодилися надавати сексуальні послуги за гроші».

У результаті обшуків правоохоронці вилучили гроші, мобільні телефони, чорнові записи, банківські та телефонні картки, а також комп’ютерну техніку. Встановлено, що повії віддавали половину від зароблених грошей організаторці, а решту забирали собі.

Під час процесуальної дії у борделі перебувала одна дівчина, яка надавала сексуальні послуги за винагороду. Відносно неї працівники поліції склали протокол за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 181-1 (Заняття проституцією) кодексу України про адміністративні правопорушення.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

«32-річній зловмисниці повідомлено про підозру. Фігурантці загрожує до семи років позбавлення волі. Зараз правоохоронці встановлюють місцезнаходження інших жінок, які працювали у борделі», - додав Олексій Гаврилюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хе-хе - не поділились :)
Відповісти
І це гроші???за таку роботу.
Відповісти
Дайте нарешті телефони дівчаток то одні прокурори і депутати пасуться
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні