Батько загиблого кіборга з Волині взяв участь у ток-шоу «18+»

0
6
Батько загиблого кіборга з Волині взяв участь у ток-шоу «18+»
Батько волинського кіборга Вадима Демчука взяв участь у ток-шоу «18+»: Донецький аеропорт. 4 роки потому,яке вийшло в ефірі телеканалу «Прямий».

До розмови ведучі програми запросили «кіборгів» ,котрим вдалося вижити, та рідних загиблих воїнів, - інформує Нововолинськ.com.ua

Нагадаємо, в ці дні українці вшановують героїв-кіборгів, які загинули під час героїчної оборони Міжнародного аеропорту «Донецьк».

Оборона летовища тривала довгих моторошних 242 дні. 18-21 січня 2015 року внаслідок підриву терміналу ДАП загинуло 58 захисників-«кіборгів», які відстоювали цей плацдарм до останньої краплі крові. 21 січня 2015 року було прийнято рішення відвести українських військовослужбовців з нового терміналу – цей об’єкт був повністю зруйнований і не придатний для оборони. За офіційними даними, захищаючи Донецький аеропорт загинули понад 200 військових.

Востаннє на зв’язок із рідними 20 січня вийшов і захисник ДАПУ із Нововолинська Вадим Демчук. Про рішення сина піти на фронт, його переконання та силу духу в ефірі програми розповів батько Володимир Демчук. На запису відео – із 32 хв 10 с.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Сьогодні, батя, прориваємося», - останні слова волинського «кіборга»



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні