У Луцьк надійшла американська вакцина від кору

0
5
У Луцьк надійшла американська вакцина від кору
До Луцької міської дитячої поліклініки надійшла нова партія вакцин від кору.

Замість бельгійської тепер використовуватимуть американську зі швейцарською ліцензією, пишуть ІА "Волинські новини".

Директорка «Луцької міської дитячої поліклініки» Оксана Лєщинська розповіла, що раніше в день вакцинувалися приблизно 10 дітей, після того, коли вирішили в школу не пускати дітей без щеплення, кількість досягла сотні пацієнтів.

«Бельгійська вакцина почала закінчуватися, ми отримали нову. Вона американського виробництва, пройшла сертифікацію в Швейцарії. Сертифікат від країни з високим розвитком, жодних претензій до вакцини ми не маємо. Навпаки, вона нам більше підходить, адже при контакті з хворим, бельгійську вакцину можна було давати дитині з року, а нову - з 9-ти місяців. Вакцина надійшла з розчином до неї та якісною українською інструкцією.

Бачимо, що зараз великі черги, але з цим нічого не зробиш. Якби всі щеплювалися згідно з графіком, то , звісно, такого не було б, тому мусимо потерпіти. Ідучи на зустріч лучанам, ми забезпечимо роботу кабінету профілактичних щеплень у суботу. На місці буде чергова медсестра, яка може робити вакцинацію, і діти з прийому педіатра направлятимуться до неї. Аналогічний кабінет працюватиме в поліклініці на проспекті Волі, не тільки на Чорновола», - пояснила Оксана Лєщинська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні