«Готовий прозвітувати, якщо разом зі мною прозвітує Палиця», – Савченко

2
7
«Готовий прозвітувати, якщо разом зі мною прозвітує Палиця», – Савченко
У середу, 23 січня, керівники фракцій «Свобода», «Батьківщина», «Радикальна партія Олега Ляшка», «Українське об`єднання патріотів – УКРОП» Волинської обласної ради звернулися до голови Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка.

Звернення вони оприлюднили на сайті Волинської обласної ради. Керівники фракцій стверджують, що «позов до суду про скасування рішення Волинської обласної ради про обласний бюджет на 2019 рік, поданий обласною державною адміністрацією, є швидше політичною аферою, аніж юридичним документом».

Політики вимагають «внести на розгляд чергової сесії обласної ради проект рішення «Про звіт голови обласної державної адміністрації про виконання облдержадміністрацією делегованих обласною радою повноважень».

Відповідь на це звернення Олександр Савченко оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами голови Волинської облдержадміністрації, рік його діяльності на посаді голови Волинської ОДА спливає 23 березня 2019 року, відповідно на черговій сесії обласної ради після 23 березня 2019 року Олександр Савченко прозвітує перед обласною радою.

А позаяк керівники окремих фракцій хочуть заслухати його раніше цієї дати, голова ОДА заявив, що це зробить тільки одночасно з головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею.

«Я, Савченко Олександр Ілліч, голова Волинської обласної державної адміністрації, готовий прозвітувати про свою роботу раніше, за умови, що разом зі мною, в той же день, в сесійній залі прозвітує і голова Волинської обласної ради Ігор Палиця. Не через засоби зв`язку чи паперові носії, а особисто. Так як останнім часом вся напруга, яка склалася між представницькою та виконавчою гілками влади в області, викликана відсутністю комунікації між головою обласної ради та обласною державною адміністрацією. Саме через відсутність цієї комунікації є проблемні питання, які нездатні сьогодні вирішувати підлеглі Ігоря Петровича.

Я дуже шкодую, що Ігор Палиця, як голова Волинської обласної ради, не проводить більше часу на Княжій Волині та не займається вирішенням нагальних для волинян питань. Тому я, з великою повагою до обласної ради гарантую, що радо прозвітую перед депутатським корпусом разом з Ігорем Петровичем Палицею», – йдеться у відповіді на звернення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець, Палиця по курортах роками засмагає і тільки клерки за нього все підписують. Що це за голова облради, що керує радою з Ізраїлю чи Швейцарії. Ще й хоче, щоб всі під його дудку танцювали. Сашко Савченкоще не таких у ріг крутив.
Відповісти
Кажуть Палиця помер. Його замінить однопартієць Зеленський
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні