Еволюція ринку курятини в Україні*

0
1
Еволюція ринку курятини в Україні*
Як часто ми замислюємося про своє здоров’я? Не тільки обмежуємося типовими фразами «зараз навіть дихати шкідливо» або «потрібно сісти на дієту», а серйозно роздумуємо про щоденний вплив на організм харчових продуктів?

Зараз в Україні впевнено розвивається тенденція здорового способу життя. Все більше людей починають займатися спортом, відмовляються від шкідливих звичок, і що важливо — починають придивлятися до складу продуктів, які вони споживають. У цьому сенсі розглянемо ринок курятини, позаяк саме куряче м’ясо є найпопулярнішим продуктом серед усіх верств населення.

Давню мудрість, що ти є тим, що споживаєш, ще ніхто не скасовував. Особливо стежать за якістю курятини мами, спортсмени і всі, хто дбає про своє здоров’я та фігуру.

Тим часом, у розвинених країнах мільйони людей хвилює питання власного здоров’я і впливу на нього харчових продуктів. І це враховують усі виробники. У більшості супермаркетів Європи на пакування курячого м’яса нанесено маркування з докладною інформацією про екологічні стандарти виробництва: корми, на яких вирощувалася курка, наявності будь-яких добавок, а головне — факту використання антибіотиків при вирощуванні. Важливість і розуміння цих критеріїв диктує європейська форма мислення, заснована на тому, що здоров’я покупця залежить від «здоров’я» продукту, який він споживає. Свідомий європеєць беззастережно віддасть перевагу у виборі натуральної та корисної курятини, ніж більш дешевому, але менш якісному аналогу.

На жаль, культура споживання, а відповідно, і виробництва курячого м’яса в Україні поки що відстає від європейських стандартів, проте ситуація змінюється на краще. Українське суспільство виявляє зацікавлення до здорової та корисної курятини, яка до того ж приємно відрізняється і смаковими власивостями. Вже давно перевірено, що там, де є попит — з’являється і пропозиція від інноваційних компаній.

Новатором в цьому сенсі став новий бренд курячого м’яса — Еpikur, який упевнено збільшує частку на українському ринку. У технологічному процесі виробництва на потужностях Володимир-Волинської птахофабрики компанія орієнтується на максимальний рівень біологічного захисту, при якому курці створюють усі умови для здорового зростання без застосування антибіотиків і стимуляторів.

Перед тим, як відправити курятину на прилавок, її якість неодноразово перевіряють у власній і державній лабораторіях. Також використання зернових кормів, сучасного обладнання, герметичного газового пакування і розташування виробництва в екологічно чистих районах — сприяють тому, що здорова і смачна курятина стає доступніша для кожного українця.

Додамо, що CEO групи компаній OPENMIND, до складу якої входить бренд Еpikur, — Олексій Коваленко поставив головним питання саме здоров’я споживача. Така філософія підкріплюється як виробництвом натурального і корисного продукту, так і активною підтримкою здорового способу життя. Особистий приклад і залучення інших у спорт є однією з основних цінностей компанії. У своїй корпоративній культурі бренд особливо розвиває біг, бо вважає його найкращою інвестицією у здоров’я, якість життя й успіх, що підходить кожному. Заохочуючи своїх співробітників за успіхи в роботі та спорті, компанія розвиває власну бігову команду Еpikur, яка бере участь у марафонах і забігах у багатьох містах України. У цьому році 25 співробітників компанії зможуть взяти участь в одному з найстаріших марафонів Європи, який відбудеться 7 жовтня у місті Кошице (Словаччина).

Бренд Еpikur знають і як здоровий продукт, і як активного прихильника здорового способу життя. Підсумовуючи, варто зазначити, що зараз більше 50% українців не задоволені якістю курячого м’яса, і за прогнозами експертів цей показник буде тільки рости. Це не стосується Еpikur. Еволюція у споживанні курятини, зі ставкою на здоров’я і технологічність, яку несе цей бренд, як показує життя, підтримує найбільш активна частина українського населення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні