Вбив і ліг спати: чоловік зарізав товариша ножем для ремонту взуття

0
-1
Вбив і ліг спати: чоловік зарізав товариша ножем для ремонту взуття
Чоловік під час розпиття спиртних напоїв вдарив товариша ножем, а коли зрозумів, що він помер, виніс тіло на східці підвалу.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що на місці події працівники карного розшуку встановили, що тіло потерпілого перенесли і залишили під підвалом будинку:

«На розшук зловмисника ми задіяли весь особовий склад управління. Переглянувши записи з камер відеоспостереження та поспілкувавшись із місцевими мешканцями, ми встановили особу підозрюваного. Ним виявився 42-річний уродженець Сумщини, який нещодавно приїхав із Республіки Білорусь та проживав у майстерні з ремонту взуття», – повідомив Олександр Кузьмін.

Оперативники затримали зловмисника за місцем мешкання. За його словами, напередодні у майстерні він із товаришем розпивав спиртні напої. Згодом між ними виник конфлікт через гроші. У результаті чоловік схопив ніж для ремонту взуття та вдарив опонента у груди. Після цього товариші випили ще по чарці та лягли спати.

Прокинувшись, зловмисник виявив друга мертвим, тому вирішив перенести тіло до сусіднього будинку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні