У Ківерцях трьом дітям-сиротам подарували квартиру

1
-3
У Ківерцях трьом дітям-сиротам подарували квартиру
У Ківерцях трьом дітям, позбавленим батьківського піклування, подарували квартиру.

22 січня керівники району вручили ключі від соціального житла дітям позбавленим батьківського піклування, - повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost.

Ключі від трьохкімнатної квартири у місті Ківерці отримав Микола Ремета. Спільно із ним проживатимуть брат Олександр Пшиков та сестра Олена Пшикова.

Мати дітей померла у 2008 році, батько позбавлений батьківських прав у 2009. Микола найменший, йому виповнилося 18 років. Юнак закінчив Головненську спеціалізовану школу-інтернат та Локачинську філію Оваднівського професійного ліцею. Оскільки свого житла не мав, проживав у соціальному гуртожитку м. Володимир-Волинський.

Олександр та Олена виховувалися у дитячому будинку сімейного типу м.Нововолинськ, здобули освіту у Володимир-Волинському агротехнічному коледжі та Львівському художньому технікумі відповідно.

"Усі троє дітей перебували на соціальному квартирному обліку у Сокиричівській сільській раді. Соціальне житло для них підшукала та придбала служба у справах дітей районної державної адміністрації за рахунок коштів передбачених Програмою забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2017 – 2021 роки. Левова частка коштів, 400 тисяч гривень, надійшла із обласного бюджету. До спів фінансування долучилися районний бюджет та Сокиричівська сільська рада, які виділили по 12 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Квартира не в ідеальному стані, однак з усіма зручностями. Також попередні власники залишили меблі і побутову техніку, щоб діти, на початку свого дорослого життя, мали найнеобхідніше.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Юліан Таранчук, голова районної ради Олександр Гурський, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Наталія Скубій та в.о. старости Сокиричівської сільської ради Євгенія Мацюк привітали Миколу з новосіллям.

Теги: житло
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"...вручили ключі від соціального житла..." то який же це подарунок???? Подарунок, це коли владоможці витягнули із власної кишені гроші та купили за них квартири, які потім ПОДАРУВАЛИ дітям-сиротам. А наразі, це називається піар за державний кошт на проблемах дітей-сиріт.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні