Живцем згорів батько відомого на Волині режисера

0
3
Живцем згорів батько відомого на Волині режисера
У Тернополі у власній квартирі живцем згорів Петро Ластівка – батько колишнього художнього керівника драмтеатру Волині.

За інформацією прес-служби ДСНС області, повідомлення про пожежу надійшло 18 грудня о 11:07. Було встановлено, що пожежа виникла у квартирі житлового будинку. Об 11:41 рятувальникам вдалося локалізувати вогонь, а об 11:55 повністю ліквідувати. На місці пожежі було виявлено тіло громадянина, пише "УНІАН".

Окрім цього працівникам швидкої медичної допомоги було передано потерпілого із ознаками отруєння продуктами горіння Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 12 м. кв.

Інформацію підтвердив журналіст Євген Баров, який до останнього відвідував артиста.

"Скоріш за все, Петро Трохимович отруївся чадним газом, зараз важко сказати причину. Жив він сам вже майже 20 років, відколи померла його дружина, пані Марія. Син Петро проживає у Черкасах. Позавчора я в нього був, приносив йому їсти. Він скаржився на біль у спині, я допоміг йому поїсти. Він дуже був слабкий останнім часом", – зазначив він.

Довідково:

Петро Трохимович Ластівка народився 5 червня 1922 року у с. Савинці, нині Рокитнянського району Київської області. український радянський актор, літератор. Заслужений артист УРСР (1972). Народний артист УРСР(1980). Закінчив школу кіноактора при Київській кіностудії художніх фільмів (1949, нині кіностудія ім. О. Довженка). Працював у Закарпатському та Чернігівському музично-драматичному театрах. 1960–1988 – актор Тернопільського музично-драматичного театру (нині академічний театр). Зіграв понад 100 ролей. Батько Петра Петровича Ластівки. Він тривалий час був художнім керівником драмтеатру на Волині. Навесні 2016 року Петра Ластівку зі скандалом звільнили. А взимку 2016 він очолив театр у Черкасах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні