У Луцьку покарали водіїв, які паркувались «де попало»

1
6
У Луцьку покарали водіїв, які паркувались «де попало»
У Луцьку покарають водіїв, які паркувались з порушеннями. Порушників було виявлено на вулицях Кравчука, Гордіюк, Чорновола, Ветеранів та Конякіна. На усіх водіїв інспектори склали адміністративні протоколи.

Про це повідомляє прес-служба департаменту Муніципальної варти Луцької міської ради.

Інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти щодня виявляють водіїв, які порушують «Правила благоустрою міста Луцька» та залишають свої авто «де попало».

Зокрема, пункт 2.5.5.1.7. Правил свідчить про те, що заправляти, ремонтувати, здійснювати заходи з догляду за транспортними засобами і механізмами на прибудинкових територіях, газонах, берегах річок, ставків, на пішохідних доріжках, тротуарах, у парках, скверах тощо, а також пересуватися транспортними засобами по тротуарах, пішохідних доріжках, газонах, квітниках, інших зелених зонах міста та паркувати на них транспортні засоби – заборонено.

Часто-густо водії у Луцьку не дотримуються цих правил – виїжджають на тротуари та пішохідні доріжки, унеможливлюючи прохід пішоходам.

Останнім часом улюбленим місцем для порушення, водії обирають локацію в районі вулиці Кравчука, де чи не щодня інспектори виявляють припарковані машини.

Часто ловлять порушників на вулицях Гордіюк, Чорновола, Ветеранів та Конякіна.

На усіх виявлених водіїв інспектори складають адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП.

Працівники муніципальної варти просять лучан повідомляти про подібні випадки. Якщо помітили порушення «Правил благоустрою міста Луцька» в частині неправильного паркування – писати про це у "Фейсбуці" або телефонувати на гарячу лінію відділу «Групи швидкого реагування» за номером: 067-0000-679.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай група реагування виїде на львівську 61, гастроном "Наш край", там їздять і паркуються на тротуарі пачками.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні