Пожежники врятували жінку, яка просиділа три доби в зламаному ліфті

0
1
Пожежники врятували жінку, яка просиділа три доби в зламаному ліфті
Співробітники пожежної служби Нью-Йорка в понеділок врятували жінку, яка провела в застряглому ліфті житлового будинку на Манхеттені майже три доби.

Як повідомляє УНН з посиланням на сайт газет The New York Times, потерпіла госпіталізована.

Видання поки не володіє інформацією про те, наскільки серйозно постраждала жінка. За інформацією газети, це була прибиральниця, яка прийшла в будинок в минулу п’ятницю, 25 січня, і застрягла в ліфті між другим і третім поверхами. Власники будівлі дізналися про це в понеділок вранці, повернувшись з поїздки після вихідних. Пожежні, що прибули після дзвінка по телефону, розімкнули двері ліфта і витягли зсередини жінку, яку довелося нести на носилках до машини швидкої допомоги.

Відповідно до публікації, цей п’ятиповерховий будинок був проданий за близько 8 млн доларів в 1999 році подружжю Уоррену і Гаррієт Стівенс. Уоррен Стівенс очолює інвестиційну фірму Stephens Inc. зі штаб-квартирою в Літл-Рок (штат Арканзас). Журнал “Форбс” в минулому році оцінював активи цього бізнесмена в 2,7 млрд доларів, поставивши його на 302-й рядок у рейтингу 400 найбільш успішних американців.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У луцькому будинку ледь не зірвався ліфт з лікарем і пацієнтом
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні