Як спокійно перенести зміну погоди

0
-4
Як спокійно перенести зміну погоди
При погодних перепадах важливо дотримуватися правильного режиму сну, повноцінно харчуватися та проводити загартовуючі процедури.

Про це повідомив головний лікар Київського міського центру здоров'я Отто Стойка в коментарі кореспонденту УНН.

"Легше переносити ці (погодні – ред.) перепади, коли людина дотримується більш здорового способу життя, якщо вона повноцінно харчується, провітрює приміщення, виходить на вулицю і має фізичну активність хоча б 20 хвилин на день, при чому бажано, щоб ця фізична активність була на свіжому повітрі", - зазначив Стойка.

Він додав, що важливо дотримуватися правильного режиму сну.

"Люди помилково вважають, що коли погода змінюється, то треба проявляти меншу активність, більше лежати, але навпаки вони цим шкодять собі", - додав Стойка.

Він відмітив, що адаптуватися до перепадів також допомагають загартовуючі процедури – вмиватися, обливати ноги холодною водою.
Теги: погода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні