У Луцьку вдови атовців добиваються пільг

0
2
У Луцьку вдови атовців добиваються пільг
У Луцьку вдови загиблих на Сході лучан домагаються справедливості.

Жінки хочуть добитися законних пільг, зокрема щоб їх включили в комплексні програми міста, спрямовані на підтримку сімей загиблих учасників АТО.

Про це говорили під час постійної комісії місьради з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури та мови, йдеться в сюжеті "Сфери tv".

Жінки у розпачі. Куди вже тільки не звертались. З надією на сприяння прийшли до посадовців Луцької міської ради.

Вдови просять, щоб їх включили до комплексних програм міста, спрямованих на підтримку сімей загиблих учасників АТО.

Вдова Алла Зелінська розповіла, що її чоловік – лучанин, навчався та працював у місті, однак на момент, коли сталася трагедія з певних причин не був приписаний у Луцьку. Вона розповіла, що мати чоловіка – як мама загиблого лучанина має пільги. А вона з дітьми – ні.

Подібна ситуація й в іншої вдови загиблого в АТО лучанина Галини Галатюк.

Питання порушували півроку тому на круглому столі, однак з того часу нічого не змінилося. Хоч цими двома сім’ями повинні займатися у Луцькій міськраді і не перекидати їх на опіку області, адже члени цих родин працювали на благо міста, тут навчалися і сплачували податки.

Після довгої дискусії члени комісії вирішили рекомендувати департаменту соцполітики міськради організувати круглий стіл, де й ухвалять остаточне рішення щодо цього питання.

Детальніше у сюжеті:



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні