Український десантник потрапив в полон до окупантів: відео з «донецьких підвалів»

3
-12
Український десантник потрапив в полон до окупантів: відео з «донецьких підвалів»
На Донбасі молодий український військовослужбовець потрапив в полон до окупантів. Про це стало відомо з опублікованого так званою "народною міліцією ДНР" відео допиту полоненого українця.

79-я десантно-штурмова бригада підтвердила, що 20-річний десантник, який потрапив до лап терористів, є військовослужбовцем військової частини в Миколаєві, - передає Znaj.

Відповідна заява з'явилася услід за опублікованим терористами відео.

"Микола Гриненко - військовослужбовець нашої військової частини. Ми відзначаємо, що все сказане на камеру окупантів є підготовленим, сфабрикованим та зрежисованим кремлівською пропагандою відео в "донецьких підвалах". Достовірно відомо, що на військовослужбовця здійснювалося колосальний психологічний тиск", - відзначили в прес- службі.

Для повернення військовослужбовця додому робляться всі необхідні заходи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
видворимо довічно на нари крадія пенсій підра порошенка ХУ--ЙЛА лалала разом з його жидо-бандою!!!
Відповісти
В Україні орудує банда геноцидних ганебних жидів крадіїв пенсій в пенсіонерів. Ці крадучі пенсії на чолі з бандитами порошенком, ревою, гройцманом групи порошенівських бандитів-холуїв в пнсійнім фонді систематично у різних районах міст грабують та жорстоко вбивають голодомором пенсіонерів крадіжнитством пенсій нижче прожиткового рівня, яких невистачає на лікування і харчування після сплати кабальних ком.послуг без наданних субсидій!!! Дії цих осіб порушують Закон України "Про захист пенсіонерів від жорстокого поводження" клятої крадучої жидобанди Хряка-жида :boar:порошенка який немає ні гідності ні честі!!! мерзенного крадія пенсій петька порошенка НА НАРИ!!!!
Відповісти
Який психологічний тиск? В нас по тв те кажуть, що і він. Нічого нового.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні