Репер Децл помер на корпоративі. ВІДЕО

2
-11
Репер Децл помер на корпоративі. ВІДЕО
У Росії помер реп-виконавець Кирило Толмацький, більш відомий під псевдонімом Децл. Про це вранці 3 лютого повідомив у Facebook його батько, продюсер Олександр Толмацький. Музиканту було 35 років.

Про це повідомляє Знай.ua.

Концертний директор Децла Павло Беленца розповів російській пресі, що Децл помер після виступу на корпоративі у відомого бізнесмена. Захід було приурочено до ювілею власника автосалону Микити Пантюхіна. По закінченню концерту Кирило Толмацький пішов у гримерку і вже за декілька хвилин відчув себе зле.

За попередньою інформацією у музиканта зупинилося серце, і він помер. Але точні дані буде опубліковано лише після експертизи.

Концертний директор Децла пообіцяв повідомити дату і місце похорону артиста через соціальні мережі.

У соціальній мережі Instagram користувач під ніком all_svet опублікувала кадри з останнього виступу російського репера Децла. На них видно, як натовп весело танцює під одну з найвідоміших його пісень "Вечірка". Сам музикант при цьому виглядає бадьоро і заводить шанувальників запальним виконанням.

Довідково: Кирило Тлумацький - російський реп-виконавець, більш відомий під сценічним псевдонімом Децл. Він був учасником колективу "Bad B. Альянс". У його дискографії вісім студійних альбомів. У тому числі "Хто? Ти" (2000), який входить до числа найбільш продаваних альбомів у Росії, з тиражем понад мільйон примірників. Децл виконав такі хіти, як "Вечірка", "Сльози", "Лист" і "Для тебе".

Децл почав свою кар'єру в кінці 90-х з дебютного треку "П'ятниця", на той момент йому було всього 16 років. Піднятися молодому виконавцю допоміг його батько, музичний продюсер Олександр Толмацький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дорепався...
Відповісти
Порепалося серце ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні