--> Вчені розповіли про небезпечні предмети навколо нас | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вчені розповіли про небезпечні предмети навколо нас

1
0
Вчені розповіли про небезпечні предмети навколо нас
Перелік із популярних ужиткових речей, на яких накопичується величезна кількість бактерій, склали американські дослідники.

Про результати дослідів повідомила ООН, передає Вечірній Київ.

Як «точку відліку» вчені вибрали не найчистіший об’єкт – сидіння для унітазу.

Однак набагато бруднішими виявилися предмети з цього списку: килимові покриття – на них у 700 разів більше бактерій, ніж на сидінні унітазу.

Серед знайдених мікроорганізмів виявився стафілокок, сальмонели, E.coli. губки для миття посуду – на них у 400 разів більше, ніж на сидіннях відходка, до того ж, 10 відсотків губок, які досліджувалися, були заражені сальмонелою кухарські дошки, на яких подрібнюють продукти накопичують в 200 разів більше бактерій, ніж сидіння унітазу смартфони містять в 10 разів більше бактерій, ніж сидіння унітазу трохи чистішими виявилися комп’ютерні клавіатури: у 5 разів більше бактерій містять, ніж сидіння на кермі автомобіля майже стільки бактерій, скільки на клавіатурах комп’ютера на кнопках виклику ліфта виявили у 40 разів більше мікроорганізмів, ніж на сидінні унітазу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще забули добавити хімію в продуктах харчування,автомобілі які невпинно забруднюють атмосферу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні