Випускникам магістратури ЛНТУ вручили дипломи. ФОТО

0
3
Випускникам магістратури ЛНТУ вручили дипломи. ФОТО
733 випускникам магістратури Луцького національного технічного університету вручили дипломи.

Серед випускників також були і двоє студентів-іноземців. Вручення відбулося 8 лютого у Волинському облмуздрамтеатрі, - пише ІА Волинські новини.

На початку дійства на сцену запросили увесь ректорат на чолі з ректором Петром Савчуком, а потому для випускників та гостей свята зіграв оркестр «Кантабіле».

Як зазначив Петро Савчук у вітальному слові, сьогодні відзначається ще одне свято, в якому усі присутні мають честь приймати участь: «З року в рік ЛНТУ підсилює свої позиції. Якщо говорити про випуск магістрів, то сьогодні це 730 кращих з кращих, які пройшли тернистий шлях випробувань і будуть нагороджені за свої успіхи дипломом та відкритими можливостями».

Також ректор відзначив, що у цьому році університет має на 210 випускників більше, адже навчальний заклад зробив крок вперед та орієнтується на підготовку фахівців найвищої кваліфікації.

Долучилися до вітань і представники влади, зокрема заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук наголосив на тому, що за ці останні роки університет росте, викладачі мають можливість працювати в ширших напрямках та глибше з кожним студентом. Він зауважив, що важливо, аби всі спільно трудились над людським розвитком, а з такою кількістю освічених випускників це не буде проблемою.

Випускник Андрій Ковтун, своєю чергою, подякував викладачам за терпіння, наполегливість та віру у студентів. Він запевнив, що всі випускники будуть однією великою університетською родиною.

«Сьогодні я випускник і це класно. Я хочу, щоб кожен радів, що він магістр, і так само я хочу, щоб університет пишався своїми випускниками», - зазначив Андрій Ковтун та побажав кожному випускникові іти до своєї мети.

Зазначимо, що між виступами присутніх розважали концертною програмою, зокрема виступив також іноземець Елвіс.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні