Власник ферми тримає коней у голоді

0
-1
Власник ферми тримає коней у голоді
"Концтабір для тварин", - так волонтери називають кінну ферму поблизу Кам’янця-Подільського.

Власник, кажуть, тварин не годує. Від голоду загинули вже 10 коней. Загиблий кінь, викинутий у полі та ледь живі поні знову привели волонтерів на ту ж ферму. Повідомляють Факти ICTV.

Зоозахисники навіть до поліції звернулися. Напередодні забрали у фермера 13 коней. Господар же переконує – про худобу дбає. А те, що тварини недоїдають, це просто тимчасові труднощі.

Власник ферми переконує – про своїх годувальників дбає. Бо саме коні його прибуток – він пропонує спілкування з кіньми для діток із ДЦП та продає кінське молоко теж для лікування. А гинуть коні не з голоду, переконує власник. Винні волонтери, котрі підгодовують тварин.

Лише влітку поліція зафіксувала 16 порушень щодо утримання тварин на на цій фермі. Тепер контролювати розслідування взялися волонтери. І подали заяву до прокуратури.



Фото: ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні