«Скільки б ви не брехали, я і далі не дам вам красти», – Покровський про сюжет «Аверсу»

6
5
«Скільки б ви не брехали, я і далі не дам вам красти», – Покровський про сюжет «Аверсу»
Депутат Луцької міськради Андрій Покровський заявив, що проти нього ведуть системну інформаційну війну через його позицію у міськраді.

Про це він розповів у своєму відеоблозі.

«Чому УКРОПівський телеканал виливає на мене тонни бруду?
Відповідь проста: тому що я не гнуся. Я не даю красти свиням, які дорвалися до корита в Луцькій міській раді!» - прокоментував Андрій Покровський черговий сюжет телеканалу «Аверс».



Напередодні у випуску новин журналісти телеканалу «Аверс» заявили, що до нелегального грального бізнесу, який працює у Луцьку під виглядом пунктів продажу лотереї, причетні бізнес-партнери Андрія Покровського.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аверс-це раби Палиці, власність Коломойського... новини на Аверсі перетворились на поливання помиями та рекламу Констанкевич .
Відповісти
Це три ресурси: Аверс, Волинські новини та Під прицілом, що паплюжать все, до чого вони доторкнуться! Позиціонують себе як опозиція - опозиція до чого? :) Опозиція це не поливання брудом опонентів, а конструктивні дії які йдуть на користь суспільству, а вони навіть не розуміють у чому полягає опозиція :) Стидоття,а не ресурси! :(
Відповісти
Особисто мені Промінь подобається. А висновки зробимо, коли підемо на вибори в обласну та міську раду голосувати.
Відповісти
Укропи докерувались до ручки. Дороги в Луцьку розвалюються а вони бруківку кладуть і через свої фірми відкати з бюджету отримують.
Відповісти
Дуже неприємно,що наші не можуть знайти непорозуміння,як "використати" гроші з міської казни.
Відповісти
А ще ці "ресурси"дуже вболівають за "пана отамана грициана ..вричиского..."зеленського-коломойського.Аверс-це вже навіть не дно,а якась жижа..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні