Зять подарував тещі та тестю з Волині турне Європою

1
1
Зять подарував тещі та тестю з Волині турне Європою
Оригінальний дарунок до Дня святого Валентина зробив батькам своєї дружини, пенсіонерам Петру та Валентині Солов’ям із села Підцир’я, уродженець Раків Лісу Віталій Карпік, організувавши для них турне в Італію.

Таким чином він порадував у День святого Валентина й ще свою другу половинку, яка зможе провести цей романтичний день ще й із мамою і батьком, - пише газета Полісся.

Адже мешкає і працює подружжя Карпіків вже багато років в італійському Мілані, а тому бачитись з ріднею їм випадає можливість не так і часто.

"Багато одружених чоловіків з Каменя-Каширського, з ким мені особисто довелося говорити, — розповідає Віталій Карпік, — чомусь зневажливо та іноді з чорним гумором відгукуються про своїх тещ. А ось я про свою другу маму можу сказати лише хороше. Вона добра жінка, справжня господиня. Спільну мову, розуміння ми завжди знаходимо і з моїм тестем Петром Степановичем Солов’єм. Це дуже веселий чоловік. Тож до дня всіх закоханих я вирішив їм зробити креативний подарунок. Організував для них турне Європою".

Поки що наш земляк не знає, яку саме розважальну програму він має намір організувати для батьків своєї дружини. Але зізнається, що вона буде обов’язково цікавою для пенсіонерів.

"Очевидно, повезу їх на морський пляж і на екскурсію у місто карнавалів — Венецію. А ще вони зможуть побачити багато цікавих пам’яток у Мілані", — ділиться мій співрозмовник.

Петро Соловей розміняв сьомий десяток, а його дружині Валентині Пилипівні цьогоріч виповнюється шістдесят сім. Обоє вже давно на заслуженому відпочинку. У Петра Степановича досить непроста доля. Народився він на приміському хуторі Дубицьк, заможних мешканців якого радянська влада виселила на початку 50-х років у далекий сибірський край. Разом із рідними було репресовано малим й Петра Солов’я.

"Тоді були такі часи, що заможних селян вважали за таких собі куркулів, — розповідає Петро Степанович. — Так класова боротьба нелюдської системи наклала свій сумний відбиток і на долю моєї родини".

Та все ж йому судилося вернутися в отчий край, на рідну Камінь-Каширщину. З своєю майбутньою дружиною він, можна сказати, познайомився на городі, коли їх обох тітка найняла допомагати копати бульбу.

Коли Петро побачив Валентину, вона одразу ж полонила його серце… У 1973-му вони зіграли гучне весілля. І ось вже сорок шість років разом. Живуть душа в душу.

За своє довге подружнє життя Солов’ї народили і виростили два сини і доньку. На запитання, на що найбільше звертали увагу при вихованні своїх дітей, Петро Степанович та Валентина Пилипівна відповідають:

"Ще змалечку вчили трудитися та бути відповідальними. У нас, крім уроків, кожен мав свій обсяг роботи. Вчили дітей дисципліни, поваги до людей".

Всі ці добрі і по-селянському мудрі сімейні традиції перенесли їхні діти і в свої сім’ї. І це, мабуть, неспроста. Адже все, що народжується від любові, не може не бути гарним. А ця родина бере свій початок із чистого джерела кохання, яке народилося у мальовничому селі Підцир’я.

Віталій Карпік зізнався, що про поїздку до Італії своїх тестя і тещі він має намір відзняти відеосюжет, який можна буде переглянути на його каналі в ютубі (YouTube). Цей відеоролик також наші читачі зможуть побачити незабаром і на сайті “Полісся” — polissia.net.

"Сьогодні я знімаю багато відео про свою діяльність, адже активно захопився ще й блогерством. Крім того через місяць-два маю намір провести конкурс серед жителів району. А його переможці у якості приза отримають безкоштовну можливість поїхати в турне Європою", — підкреслив у розмові Віталій Карпік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В одну сторону. Але і хитрий хохол
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні