У селі на Волині рятувальники обійшли всі хати

0
12
У селі на Волині рятувальники обійшли всі хати
У Рожищенському районі відбулося комплексне протипожежне відпрацювання житлового сектору. Рятувальники обійшли всі хати у селі Носачевичі.

Про це інформує прес-служба управління ГУ ДСНС у Волинській області.

14 лютого рятувальники разом з працівниками соціального захисту провели профілактичний рейд на території Носачевичівської сільської ради Рожищенського району з метою запобігання виникненню пожеж у житловому секторі.

Рятувальники пояснили громадянам, що взимку ризик виникнення пожеж у житлі особливо високий, та зазначили, що основними причинами цього є недотримання елементарних вимог пожежної безпеки під час експлуатації газового й пічного опалення та перевантаження електромережі.

Фахівці ДСНС вказали господарям на виявлені протипожежні недоліки та поінформували про шляхи їх усунення.

Під час відпрацювання співробітники ДСНС провели також робочу зустріч із посадовцями сільської ради та закликали їх долучатися до проведення профілактичних заходів серед населення, а також побесідували із наймолодшими мешканцями сільської ради під час візиту до місцевого дитсадка.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні