Жителів селища поблизу Луцька на вихідних залишать без води

0
8
Жителів селища поблизу Луцька на вихідних залишать без води
Селище Рокині Луцького раойну на один день відімкнуть від водопостачання.

Як повідомив директор КП "Рокині" Володимир Саломатін, 16 або 17 лютого спецтехніка відкачуватиме мул з каналізаційно-насосної станції, пише інформаційне агентство "ВолиньPost".

Мешканців містечка попросили запастися водою.

"Комунальне підприємство "Рокині" повідомляє, що на вихідних, 16, 17 лютого, в Рокинях буде проводиться відкачування мулу з каналізаційно-насосної станції. Спецтехніка приїде в суботу чи неділю. На один день буде припинено водопостачання. Прошу запастися водою. Також буде відкрита котельня, де можна набрати води. Прошу по можливості менше користуватися каналізацією. В ямі на 8-метровій глибині будуть працювати люди і каналізація потече їм на голову. Коли буде техніка ще не знаю повідомлю додатково", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні