--> Ілона Маска запросили на Волинь | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ілона Маска запросили на Волинь

2
-3
Ілона Маска запросили на Волинь
Чотирнадцятирічна жителька Ковеля Марійка Мовчан записала відеозвернення до відомого американського винахідника, інвестора та мільярдера Ілона Маска.

Про це повідомляє видання "Район. Ковель".

У відео Марійка розповідає, що їй 14 років і живе у Ковелі. Як засновниця благодійної організації вона допомагає дітям з «особливими потребами» змінювати своє повсякденне життя на краще і реалізовувати свої мрії.

«Що важче зробити – полетіти на Марс чи приїхати в місто Ковель в Україну для того, щоб підтримати сиріт, дітей, які живуть важким життям? Що важливіше – дивитися на Марсіанів чи звертати увагу на сиріт, які вже потребують вашої уваги і допомоги», – такі питання порушив перед Ілоном Маском керівник Благодійного фонду «Позитивна взаємодія» Віктор Мовчан.

«Містер Маск, ми запрошуємо Вас до України в місто Ковель допомагати дітям», – мовить Павло Мовчан, один із засновників Благодійного фонду «Позитивна взаємодія».

«Відвідавши Марс, ви залишите значний вплив у розвитку нашої Сонячної системи та у її вивченні, але приїхавши в Ковель і відвідавши людей, які дійсно потребують вашої допомоги, ви зробите значний, величезний крок в історії благодійності України», – йдеться у відео.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага на Марс.....
Запросила рабиня господаря .!!!!
до iтаii на .......
Відповісти
Це називається - з хворої на здорову. Зрештою це добре - розпіарені «дипломати» проявили свій рівень розвитку. Діти є діти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні