Для Ковельської міської ради купили нові меблі

0
2
Для Ковельської міської ради купили нові меблі
Для залу засідань виконавчого комітету Ковельської міської ради закупили нові столи, на які з бюджету витратили майже 35 тисяч гривень.

Про чергову меблеву закупівлю журналістам стало відомо з фінансових документів, - повідомляє Район.in.ua.

Згідно трансакції від 13 лютого цього року, виконком заплатив місцевому ТзОВ «Інтарсіо» за столи 34 699,92 гривень.

Нові вузенькі столи вже можна було побачити на засіданні останнього виконкому, яке відбулося 14 лютого, коли ковельчани виступили проти підвищення цін на комунальні послуги.

Нагадаємо, що на шикарну реконструкцію зали засідань влада витратила з міського бюджету сотні тисяч гривень: на ремонтні роботи потратили 199,92 тисяч гривень, рішенням від 13 грудня 2018 року депутати виділили асигнування в розмірі 21 236 гривень на придбання конференційного стола, а для придбання крісел – 38 тисяч гривень.

Тільки протягом грудня 2018 року за бюджетні кошти для мерії закупили нових офісних столів та стільців на 109 644 гривень, килимів на 67 863 гривень, світильників на 36 264 гривень, комплект штор на 22 535 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні