На «Ягодині» затримали контрабанду сиру та вживаного одягу

0
6
На «Ягодині» затримали контрабанду сиру та вживаного одягу
У пункті пропуску «Ягодин» прикордонники затримали автівки у яких незаконно перевозили сир, вживаний одяг та слухові апарати.

Про це інформує прес-центр прикордонників.

В автомобільному пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону спільно з представниками митниці припинено дві спроби прихованого переміщення з Республіки Польща до України товарів народного вжитку.

Під час огляду автомобіля марки «ВАЗ» української реєстрації в салоні під передніми сидіннями та в багажному відділені під обшивкою виявлено прихований сир «Gouden Eeuw Brokkel kaas» загальною вагою 70,3 кг.

А під час огляду автобусу марки «Сетра» в ніші для зберігання інструментів та за сидінням водія виявлено не задекларований товар у вигляді сорочок торгової марки «Claudio Campione» в кількості 60 штук та слухових апаратів «Powertone» в кількості 65 штук.

За даними фактами представниками митниці складено протоколи про порушення митних правил.

Товар вилучено на загальну суму більше 62 000 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні