Лучани жаліються на відсутність маршруту №47

3
2
Лучани жаліються на відсутність маршруту №47
Жителі кількох районів Луцька скаржаться, що не можуть нічим доїхати, оскільки забрали 47-й маршрут.

Про це пише Галина Цимбал у "Фейсбуці".

"Мабуть, хтось у Луцькій міській раді вирішив, що всі, хто живуть у районі Кічкарівки, Чернишевського, Зміїнця, Тарасового і Боголюбської лікарні – їздять власним автотранспортом. І забрав 47-й маршрут. Казали, додадуть ще дві 31-х маршрутки", – зазначає жінка.

Вона пише, що вже другий день маршрутки №31 переповнені, і купа люду ще залишається на зупинках.

"Хочете почути увесь позитив, що і водії, і пасажири про цю "реформу" думають? Проїдьтеся зранечку від Боголюбської лікарні хоча б до Шевченка, а ліпше – до центру. До речі, а що там пасажири 23-х маршруток кажуть?" – йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не розповідайте дурниці, навпаки дуже зручно стало! Нарешті хтось розумно вчинив, а питання доїзду до Боголюб не повинно відбиватись на жителях Луцька. Маршрут 3 завжди нормально їздив на відміну від 47. 47 - R.I.P.
Відповісти
23 - нормально! Замінили на 4 і їздить, так що нехай не хвилюється жінка :)
Відповісти
Добратися до цукрового з Львівської-Володимирської в часи пік неможливо. Їдуть діти в 16 школу, вчителі, їдуть працівники на Вілію і цукровий. Який графік тої 24 - хто його знає. А тролейбуса на Вересневе 3 7.30 до 8.00 не було. Хоч на таксі добирайся. Треба дати ідею сробити прокат самокатів на той апендицит від Солдата до 16 школи
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні