В «Карабасі Барабасі» вперше зварили шестисолодове пиво*

0
7
В «Карабасі Барабасі» вперше зварили шестисолодове пиво*
Уже традиційно луцька броварня "Карабас Барабас" щомісця презентує сорт пива. Про житню новинку розповіла технолог броварні Інна Юрковська.

Зовсім скоро на поціновувачів крафтового пива очікує неймовірна новина. У "Карабасі Барабасі" зварили нове, житнє пиво, яке матимене яскраво-виражений смак та подаватиметься з цитрусовими.

За словами технолога Інни Юрковської Ryeський Ale — унікальний напій, адже має найбільшу кількість солодів з усієї лінійки пива, а саме — шість. Кожен з них додає свій відтінок, смак та нотку.

Для його виготовлення традиційно використовували лише натуральні інгредієнти.

"Ми рухаємося вперед, експериментуємо, вивчаємо попит. Насправді не кожна броварня може собі дозволити працювати з житом, адже там зовсім інша структура зерна, а відповідно потрібно переналагоджувати обладнання", - розповідає пані Інна.

Це лімітована партія пива, тож спробувати її можна буде вже незабаром, однак варто поспішити, аби встигнути. До слова, у закладі не обмежуються експериментами під час варіння. Для того, аби смак пива розкрився по-іншому гостям до Ryeський Ale пропонуватимуть на вибір цитрусове доповнення: лимон, апельсин, грейпфрут чи лайм на вибір.

Оскільки нове пиво — напівтемне, то споживати його можна буде, як з сирним платом, так і з легкими м’ясними закусками.

Довідково:
Ryeський Ale
Шестисолодовий житній ель
Густина 12
Вміст спитру не менше 4,5 ОБ
Гіркота IBU-15
Колір — напівтемне EBC-24
Додавання спеціального житнього солоду надає пиву бурштинового відтінку та житнього присмаку. Здатний примусити “заграти” по-новому традиційне по смаку пиво.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні