У Луцьку на вулиці Єршова просять відновити благоустрій

0
9
У Луцьку на вулиці Єршова просять відновити благоустрій
У Луцьку на вулиці Єршова після копання траншеї не відновили бордюри та тверде покриття тротуару. Після найменшого дощу пішохідна частина перетворюється на глиняне місиво.

Про прооблему повідомив 18 лютого на платформі "Відкрите місто" лучанин Вадим Слива.

Чоловік розповідає, що у Луцьку на вулиці Єршова приблизно 3-4 місяці тому по тротуару вздовж всієї липової алеї прокопали траншею. Згодом її засипали, однак благоустрій не відновили.

"Раніше вся алея була заасфальтована і її регулярно прибирали спеціальним транспортом. Зараз вона повністю зрита, засипана товстим шаром глини і щебенем.

Бордюр на межі газону теж було знищено і ґрунт з газону продовжує змиватись на тротуар. Після найменшого дощу весь тротуар перетворюється на глиняне місиво, і пішоходи, які рухаються вулицею Єршова змушені йти проїжджою частиною", – йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні