Дівчинку, яка вижила в аварії під Луцьком, оперуватимуть

0
3
Дівчинку, яка вижила в аварії під Луцьком, оперуватимуть
Розповіли про стан дівчинки, яка постраждала у моторошній аварії в селі Дачне Ківерцівського району.

Про це йдеться у сюжеті Суспільне Волині.

Стан 9-річної дівчинки, яка напередодні травмувалася в аварії поблизу села Дачне Ківерцівського району, – важкий, розповіла завідувачка ортопедо-травматологічного відділення Мирослава Набухотна. Лікарка каже: дитина, яка вчора поступила в медзаклад після аварії, нічого не пам’ятає.

Нагадаємо, моторошна ДТП трапилася у четвер, 21 лютого. Зіткнулися авто служби "Морячок Таксі", легковик та рейсовий автобус. В результаті аварії загинув водій таксі, його пасажирка. Травми отримала донька пасажирки, її госпіталізували.

«З важкими травмами, з скальпованою рваною раною лоба з переходом на повіко, рваної рани губи верхньої, переломом гомілки, забій головного мозку. На сьогодні стан дитини важкий і її готують до оперативного лікування. Ретроградна амнезія в дитинки, не пам’ятає вона того, що сталося, не знає. Каже: де ж я могла так сильно вдаритись», – розповідає Мирослава Набухотна.

«Аварія сталася напередодні близько 20-ої години вечора на автодорозі Луцьк – Маневичі. Автомобіль «Мерседес» зіткнувся з легковиком «Шевроле-Авео» та автобусом «Богдан» поблизу села Дачне.

Внаслідок автопригоди 44-річний водій таксі та 32-річна пасажирка, мама травмованої дівчинки, загинули на місці. Ліквідовували наслідки аварії чергові варти рятувальної частини міста Луцька»,- розповів речник управління ДСНС Волині Володимир Нестеров.

За кермом автомобіля Mercedes-Benz, який спричинив ДТП, перебував екс-очільник карного розшуку міста Луцька Геннадій Єпіфанович. Водія затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Загинула в аварії Софія Швець, інженер служби розподільних мереж ПрАТ «Волиньобленерго». Цю інформацію підтвердила прес-секретар структури Інна Ройко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Розповіли про таксиста, який загинув у страшній ДТП під Луцьком


«Розпочато розслідування за частиною 3, ст. 286 Кримінального кодексу України. Крім того, було затримано одного з водіїв, учасників ДТП, і на даний час вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні даного правопорушенні. Водій, якого було затримано порядку ст. 208 перебував у стані алкогольного сп’яніння. Встановлено факт вживання алкоголю на момент вчинення дорожньо-транспортної пригоди», - прокоментував Юрій Угланов, начальник слідчого управління Нацполіції Волині.

А це відео, яке надав чоловік загиблої Юрій Швець. Каже – на цих кадрах чоловік, що був за кермом Мерседеса – екс-працівник управління обласної поліції.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні